Verzenden & Bezorgen

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen worden normaliter altijd binnen 24 uur verzonden. Het pakket zal meestal de volgende dag in huis zijn. Het kan achter soms 2-3 dagen duren. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Wij verzenden onze pakketten via PostNL pakketdienst die zorgt dat u over het algemeen de volgende dag uw pakketje heeft. Zelfs als u in België zit, heeft u vaak de volgende dag uw pakketje.

U ontvangt altijd van ons een mail met daarin een Track & Trace link. Met deze link kunt u de status van de verzending bijhouden. U kunt deze link ook openen in de PostNL app of uw zending opzoeken via de PostNL app.

Let op: in drukke perioden, zoals rondom de feestdagen, kan het voorkomen dat uw pakket bij PostNL vertraging oploopt. Houd hier alstublieft rekening mee.

Niet thuis?
Als u niet thuis bent als PostNL een pakket bezorgt, dan proberen ze het standaard bij de buren af te leveren. Als dat ook niet lukt, wordt er een bericht achtergelaten dat de volgende werkdag een tweede poging gedaan zal worden. Op dit briefje staat ook een ‘Niet-thuis-code’, waarmee u online of via de PostNL app kunt kiezen uit verschillende opties voor de tweede bezorgpoging. U kunt kiezen uit:

– een specifieke dag en tijdvenster
– een ander afleveradres
– of een van de vele PostNL afhaalpunten

PostNL afhaalpunten
Als de tweede bezorgpoging ook niet succesvol was, dan kunt u de zending ophalen bij een PostNL afhaalpunt bij u in de buurt. Het adres staat op het bericht dat de bezorger voor u heeft achtergelaten en u ontvangt een e-mailbericht.

PostNL app voor iPhone en Android
Als u de PostNL app installeert op uw telefoon (iPhone of Android), dan kunt u uw zending traceren en op de hoogte worden gehouden van de status van uw zending en het geplande bezorgmoment. Als de eerste afleverpoging niet succesvol was, kunt u indien gewenst via de app aangeven waar en wanneer uw pakket bezorgd moet worden.