Betaalmogelijkheden

iDEAL

U kunt uw bestelling direct online voldoen door middel van iDEAL. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen, via uw eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Bankoverdracht

U kunt uw bestelling eveneens betalen d.m.v. een SEPA-overboeking. Dit biedt u de mogelijkheid om bestellingen te betalen met een bankrekening vanuit 34 landen.

SOFORT Banking

Alle consumenten in onder andere Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, België en Nederland die beschikken over internetbankieren kunnen online betalen met SOFORT Banking.

Bancontact

Met Bancontact bieden we de Belgische tegenhanger van iDEAL aan. Hiermee kunt u direct alle betalingen voldoen.

Kaartbetaling

Wij bieden eveneens de mogelijkheid om te betalen d.m.v. kaartbetaling. Hiermee kunt u betalen met uw creditcard. Hiermee kunt u vanuit elk land uw betaling voltooien.

Zakelijke betaling

Wilt u (op grote schaal) CBD bij ons afnemen? Dan bieden wij de mogelijkheid om een gepaste betalingsregeling af te sluiten, zoals op basis van facturatie uw bestelling te afhandelen. Neem contact op voor de mogelijkheden.